12 september 2014
19:30

Västerhaninge IF

Referat: Pappas Pojkar FF - Västerhaninge IF

Bortamatch mot Pappas Pojkar och vi visste vad som väntade oss. Ett stort lag som matar långa bollar in i bxen. Passar Västerhaninge ganska dåligt eftersom Västerhaninge villl spela fotboll. Västerhanineg var tilbaka i gamla synder, långsamt och omständligt passningspel i backlinjen. Till slut kommer det en miss och så även denna kväll. En indianare av Firat till en anfallar i Pappas Pojkar som får avancera ohotad och trycka in ledningsmålet för Pappas Pojkar. 1-0 stod sig i paus.

Andra halvlek Västerhaninge tar över mer och mer. Kvitteringen skulle komma Nille spelar fram Ümit som avslutar distinkt 1-1. Västerhaninge tar nu över mer och mer och man väntar på ett ledningsmål för bortalaget. Istället är det Pappas Pojkar som tar ledeningen på en fast situation, en hörna där Nutte inte riktigt hinner fram utan en nick gör att hemmalaget tar ledningen igen.

Västerhaninge försöker flytta fram och som så ofta en omställning 1-3 och matchen är körd. På slutet får Pappas Pojkar flera fina omställningar att öka, trots det kämpar och sliter laget på ett föredömligt sätt.

Kändes lite onödigt att förlora. Västerhaninge gör en helt ok insats tyvärr saknades lite killerinstinkt framför målet.